Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

CHIC ESTATES

CHIC ESTATES
Calle Melgarejo 71
30739 SAN JAVIER - RODA
Spanje
+34684145669
http://www.chic-estates.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over CHIC ESTATES

Sinds CHIC ESTATES in 2001 werd opgericht als een luxe makelaarskantoor aan de Costa Calida hebben wij duizenden Europeanen geholpen bij het vinden van de perfecte zonnige woning, naast een prachtig strand of een prominente golfbaan. Wij zijn er trots op een referentie te zijn voor vele internationale kopers die vanuit het buitenland op zoek zijn naar een warm huis in Spanje. Een van de voordelen van CHIC ESTATES is onze talenkennis. Wij hebben een team van meertalige makelaars die in staat zijn om vloeiend te communiceren in 5 verschillende Europese talen. Als u niet zo goed Spaans spreekt, zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. U kunt in vertrouwen met onze makelaars praten over elk aspect van de koop-/verkoop- of huurprocedure, vragen stellen of vertalingen aanvragen die u nodig hebt. Ons kantoor is gevestigd in Roda, waar wij u graag persoonlijk zullen ontvangen. Onze core business is de nieuwbouw en luxe onroerend goed, maar we kunnen u ook goede bank inbeslagnames en wederverkopen in de gebieden van Zuid-Oost Spanje, Costa Blanca Zuid, Costa Calida, Mar Menor op meer dan 500 km kust, zoals Torrevieja, Orihuela Costa, San Pedro del Pinatar, Los Alcazares, Benijófar, Ciudad Quesada, Las Colinas Golf, Pilar de la Horadada, Moraira, Benitachell (Cumbre del Sol), Benissa, Benidorm, Finestrat. .

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod CHIC ESTATES

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden