Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

CHIC ESTATES

CHIC ESTATES
Plaza Miguel de Cervantes 13 AB
30710 Los Alcazares
Spanje
684145669
http://www.chic-estates.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over CHIC ESTATES

Sinds de oprichting van CHIC ESTATES in 2001 als een luxe makelaarskantoor aan de Costa Calida hebben wij duizenden Europeanen geholpen bij het vinden van de perfecte woning, nabij prachtige stranden of prominente golfbanen. Wij zijn er trots op een referentie te zijn voor vele internationale kopers die vanuit het buitenland op zoek zijn naar een warm thuis in Spanje. Een van de voordelen van CHIC ESTATES is onze taalvaardigheid. Ons team bestaat uit meertalige makelaars die vloeiend communiceren in 5 verschillende Europese talen. Als u niet goed Spaans spreekt, zorgen onze medewerkers ervoor dat u zich thuis voelt. U kunt in alle vertrouwen met onze makelaars praten over elk aspect van de koop-, verkoop- of huurprocedure, vragen stellen of vertalingen aanvragen die u nodig heeft. Ons kantoor is gevestigd in Los Alcazares, Plaza Miguel de Cervantes 13AB. Onze kernactiviteiten omvatten nieuwbouw en luxe onroerend goed, maar wij bieden ook wederverkopen aan in Zuidoost-Spanje, Costa Blanca Zuid, Costa Calida, Mar Menor en meer dan 500 km kustlijn, waaronder plaatsen zoals Torrevieja, Orihuela Costa, San Pedro del Pinatar, Los Alcazares, Benijófar, Ciudad Quesada, Las Colinas Golf, Pilar de la Horadada, Moraira, Benitachell (Cumbre del Sol), Benissa, Benidorm en Finestrat.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod CHIC ESTATES

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden