Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Overig in Alvelli

Abruzzen, Italië

€ 250.000

Woonoppervlakte 900m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 8
Aantal slaapkamers 16

Omschrijving

10075 Appartementencomplex met 8 woningen in natuurgebied Abruzzo

PRIJS GELDT VOOR HET GEHELE COMPLEX VAN 8 APPARTEMENTEN

In het nationaal park van de Gran Sasso e Monti della Laga, op 45 minuten afstand van Teramo, ligt dit appartmentencomplex met maar liefst 8 appartementen, en een begane grond/kelderverdieping met garages / opslagruimte.
Het complex is zeer degelijk gebouwd en goed onderhouden. Er is een tuin rondom, en er is eventueel nog extra grond bij te kopen.
De appartementen zijn allemaal gelijk qua indeling (soms gespiegeld) en hebben de volgende indeling: ingang met luxe marmeren trap en intercom, woonkamer met keukenblok en open haard, badkamer, twee ruime slaapkamers, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een balkon.
De kelderverdieping van het complex biedt momenteel ruimte aan garages en opslagruimte. Er zijn hier echter ook nog twee apartementen extra te realiseren, plus een grote gemeenschappelijke ruimte.

Dit complex is uitermate geschikt om als appartementen hotel te verhuren, of voor toepassingen voor grotere groepen, waarbij er individuele appartementen zijn met een gemeenschappelijke ruimte.

De natuur is zeer rijk aan flora en fauna, en biedt schitterende uitzichten door de bergen. De streek herbergt een groot aantal bossoorten, zeldzame geneeskrachtige kruiden, verschillende soorten paddestoelen en truffels van de hoogste kwaliteit, een overvloed aan bosvruchten zoals aardbeien, bosbessen en frambozen, en enkele van de zeldzaamste soorten inheemse fauna: wolven, damherten, wilde zwijnen, vossen, relmuizen en marters.

Voor meer informatie, een video bezichtiging of een bezichtiging ter plaatse, neem contact op met emailadres contact@abruzzocasa-italy.com of laat een bericht achter op de website www.abruzzocasa-italy.com

Positie ter indicatie

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID218625

Prijs€ 250.000

Bouwjaar 2000

Woningtype Overig

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Alvelli

Land Italië

Regio Abruzzen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Abruzzo Casa Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning