Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Sean Michael Carlos

Sean Michael Carlos
Vicolo delle Donne 3
57021 Campiglia Marittima (LI)
Italy
+39 351 885 3000
https://www.seancarlos.org/nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: REA LI-217504
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen EN,DE

Over Sean Michael Carlos

Sean heeft een passie voor onroerend goed in Italië - en wil zijn passie voor u aan het werk zetten, of u nu een kostbaar huis verkoopt of de nieuwe ideale plek wilt kopen om uw hoed op te hangen. Sean is een gecertificeerde makelaar / makelaar in Italië (registratienummer LI 217504). Zijn carrière in vastgoed begon in 2000 toen hij deel uitmaakte van het managementteam van het vastgoedportaal dat door Pirelli Real Estate werd ontwikkeld. In de loop der jaren heeft Sean als adjunct-professor samengewerkt met de vooraanstaande business school van Italië, Bocconi University. Sean, geboren in Providence, RI, VS, studeerde cum laude af in natuurkunde. Naast Engels spreekt hij Italiaans en Duits. Sean verdeelt zijn tijd tussen het moderne Milaan en de Toscaanse Maremma, rijk aan tradities die Italië uniek maken in de wereld.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Sean Michael Carlos

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden