Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Praiano

Campania, Italië

€ 1.100.000

Woonoppervlakte 110m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Wat een heerlijk plekje, je waant je hier in een klein stukje paradijs. Dit prachtige appartement gelegen in Praiano is bereikbaar ofwel vanaf de provinciale weg via een trap van 110 treden, ofwel via een verhard voetpad vanaf het stadhuis. Vanuit de hoofdingang zijn er twee kleine trappen van 10 treden. De eerste leidt naar het woongedeelte van het eerste niveau van 48 vierkante meter, het tweede komt terug op het lagere niveau in het slaapgedeelte van 62 vierkante meter.Het woongedeelte bestaat uit een grote uitgeruste keuken en een ruime eethoek die plaats biedt aan een tafel voor 8 stoelen. Door de grote raampartij in de living is het huis heerlijk licht. Via de openslaande deuren heb je toegang tot een prachtig ruim terras van 34 m²  met uitzicht op de kust van Amalfi en de hele Golf van Salerno. Op heldere dagen zelfs tot aan La Punta Licosa. Het terras heeft een overdekt gedeelte met eettafel en een ruime buitenkeuken. Daarnaast beschikt het terras over een buitendouche en is er genoeg plek voor zonnebedden zodat je op warme dagen gerust thuis kan blijven en lekker kan zonne/ luieren genietend van een schitterend uitzicht op Capo di Conca met zijn oude Saraceense uitkijktoren. Op het lager niveau bevinden zich drie tweepersoonsslaapkamers waarvan een slaapkamer met en-suite badkamer. De overige twee slaapkamers delen een badkamer. dus zo klaar om zelf in te trekken of te verhuren. Het appartement is bijzonder verfijnd en tot in de kleine punjes verzorgd dus zo klaar om zelf in te trekken of te verhuren. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID228809

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 1.100.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Praiano

Land Italië

Regio Campania

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning