Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Smeets Autogroep

Smeets Autogroep
Venrayseweg 30
5928 NZ Venlo
Nederland
088 - 889 1234
https://www.smeets-autogroep.nl/smeets-v3/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1929

Medewerkers

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officiële dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Fuso en Schmitz Cargobull-opleggers. Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1929, dat zijn inmiddels drie generaties! Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ruim 160 ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met topproducten en de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons familiebedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op! " " Wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort en Heerlen. Dan kunt u zelf de sfeer van Smeets Autogroep proeven. Wij doen graag zaken met u. "

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Smeets Autogroep

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden