Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

The Property Broker

The Property Broker
Avenida Perfecto Palacio de la Fuente 1
03003 Alicante
Spain
+31 683 66 46 15
https://thepropertybroker.co

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over The Property Broker

The Property Broker is een team van toegewijde professionals met vele jaren ervaring in de Spaanse vastgoedsector. Met de Costa Blanca als ons speelveld is ons doel om kwalitatieve en functionele Mediterrane huizen aan te bieden op unieke locaties in dit prachtige veelzijdige deel van Spanje. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd portfolio van luxueuze nieuwbouwwoningen, variërend van fraaie appartementen tot schitterende design villa's op spectaculaire locaties, met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Ben je ook zo enthousiast over de aankoop van je nieuwe woning in Spanje? Wij ook! Van grondig advies tot de uitgebreide zoektocht naar je nieuwe woning plus het nodige juridische papierwerk, ons doel is om je optimaal van dienst te zijn in al je vastgoedbehoeften. Interesse? Vertel ons jouw verhaal!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod The Property Broker

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden