Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis Kopen Portugal

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Huis Kopen Portugal
Lambert Rimastraat 15
1106 ZS Amsterdam
Nederland
06-40263472
https://huiskopenportugal.nl/
Standnummer -

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 60211911
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Mevrouw Manuela Correia

Eigenaresse

Ronald Laagwater

Over Huis Kopen Portugal

Persoonlijke begeleiding naar uw droomplek in Portugal en een MAKELAAR die u kunt vertrouwen U wilt probleemloos en onder begeleiding van een adviseur onroerend goed in Portugal kopen voor investering of om uzelf daar te vestigen. Wellicht zoekt u een partij die u volledig vertrouwt en de Nederlandse en Portugese taal beheerst. Een partij met ervaring die het land, de gewoontes, cultuur en de mensen kent en een goed netwerk heeft. Maar ook de Portugese taal spreekt en u behoedt voor alle valkuilen bij het kopen van uw droomplek in Portugal. Daarbij wilt u ook dat de begeleiding al in Nederland of België begint. U bent aan het goede adres bij Huis Kopen Portugal. Manuela Correia, de oprichtster van Huis kopen Portugal, is in Amsterdam gevestigd en is ook als makelaar in Portugal aan de Zilverkust te vinden. Manuela is in Portugal geboren, kwam op jonge leeftijd met haar ouders naar Nederland en is een kind van beide landen en culturen. Makelaar bij IAD Portugal Manuela is in Portugal makelaar bij IAD Portugal. Dit is een internationale makelaar die in verschillende landen is gevestigd. Manuela kent als geen andere de valkuilen die zich kunnen voordoen bij het kopen van een huis door buitenlanders. De taal, de wetten, de regels die anders zijn dan in Nederland of België. Zij waarschuwt u voor eventuele problemen en ook wanneer de documenten niet in orde zijn. Hierdoor kan een hoop ellende bespaard blijven. Zij kan u, indien nodig, met diverse partijen in contact brengen in het aankoopproces. Denk hierbij aan een advocaat, notaris en onafhankelijk financieel adviseur wanneer u een hypotheek nodig heeft. Allemaal deskundigen die er net als Manuela voor u zullen zijn zodat u binnenkort van uw huis in Portugal kunt gaan genieten. Velen anderen waren u voor en dit is wat ze over het samenwerken met Manuela zeggen: https://www.youtube.com/watch?v=jvSvr81flsM

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Huis Kopen Portugal

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden