Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Huis in Italië

Huis in Italië

Utrecht
Nederland
+31 6 51828213
http://www.huisinitalie.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK: 70520887
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

N.M. van Beem

makelaar

W. Schreijer

account manager

P. Baart

account manager

Over Huis in Italië

Huis in Italie helpt u met de zoektocht en de aankoop van uw woning in Abruzzo en omliggende regio's. Koop met ons uw huis in Italie en geniet van het goede leven! De aankoop van een huis in Italie is complexer dan een aankoop in Nederland of Belgie. Wij zijn makelaar voor Italië, en we kennen de markt, de regelgeving en de risico's waar je bij een aankoop op moet letten. Samen met u zoeken wij naar uw droomhuis: Luxe huizen, appartementen met zwembad vlakbij zee, huizen ter restauratie, vrijstaande huizen in de heuvels of vlakbij de zee, landhuizen, agriturismo's of Bed & Breakfasts, of een heerlijk appartement aan het strand. Daarnaast begeleiden we uw verbouwing, zowel kleine dingetjes zoals schilderen, een nieuwe keuken, badkamer of terras, maar ook complete verbouwingen. De begeleiding van uw verbouwing is volledig in het Nederlands, de uitvoering gebeurd met officiële italiaanse bedrijven met de juiste expertise en papieren. Zo weet u dat de dingen goed geregeld zijn, en komt de verbouwing prima in orde! Wij adviseren u om altijd met uw eigen aankoopmakelaar te werken, die in uw belang het huis bekijkt, controleert en een prijsindicatie geeft. U betaalt dan de aankoopprovisie aan uw eigen aankoopmakelaar, in plaats van dat u anders (volgens Italiaans recht) de aankoopprovisie aan de verkoopmakelaar moet betalen. Dat moet al zodra u zelf contact heeft gelegd met een verkoopmakelaar (via telefoon of email, dus ook als u géén contract ondertekent!). Als u bijvoorbeeld via internet een leuk huis gezien heeft, en u zou zelf direct contact opnemen met een italiaanse verkopende makelaar, dient u bij aankoop van een woning de aankoopprovisie aan deze makelaar te betalen. Als uw Nederlandse makelaar contact opneemt met de italiaanse verkopende makelaar, kunnen ze onderling afspraken maken en betaalt u de Nederlandse makelaar voor de aankoopprovisie en heeft u een advies in uw belang. Belangrijk om van te voren te weten... Voor meer informatie over hoe wij werken en u kunnen begeleiden bij uw zoek en aankoopproces, neem dan contact met ons op: Huis in Italie contact@huisinitalie.com telefoon Nederland: +31. (0)6-518 282 13 telefoon Italie: +39. 3287852796

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Huis in Italië

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden