Activa Investment

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht

Activa Investment
Calle Era de la Magdaleneta 21
03140 Guardamar Del Segura
Spain
Standnummer - 310

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 20
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SLU
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1999

Medewerkers

Marleen van der Velden

Agent

Over Activa Investment

Activa Investment is een Spaanse Projectontwikkelaar toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van unieke woningen aan de Costa Blanca. Met onze kantoren gelegen in Guardamar (Alicante) en Erp (Nederland) werken we met een team van enthousiaste professionals om kwalitatieve Mediterraanse woningen te creëren voor klanten van uit de hele wereld. Sinds 1999, terwijl ze steeds meer voet aan de grond kregen op de internationale markt, voelde Activa al snel de wens van de klant aan naar een ander soort product. De bekwaamheid om nieuwe strategieën te blijven ontwikkelen aangepast aan de marktvraag, bood hen de mogelijkheid een innovatieve trend te creëren in architectuur en design van kwaliteit vastgoed aan de Costa Blanca. Onze woningen excelleren niet alleen dankzij hun unieke designs, maar ook door hun verfijnde en functionele kenmerken. Vandaag de dag staat Activa hoog aangeschreven als één van de voornaamste projectontwikkelaars, gerenommeerd voor z’n competentie, scherp oog voor detail en spraakmakende innovatie.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Activa Investment

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden