Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Activa Investment

Activa Investment
Calle Era de la Madaleneta 21
03140 Guardamar del Segura
Spanje
+34 673 447 626
http://www.activainfo.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 20
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SLU
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1999

Medewerkers

Hans Hahn

CEO

Claudia Carey

Sales Spanje

Marleen van der Velden

Sales Nederland

Over Activa Investment

Activa Investment S.L. is één van de voornaamste projectontwikkelaars aan de Costa Blanca. Wij ontwikkelen en bouwen al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw appartementen en villa’s. Graag delen wij onze jaren lange ervaring, kennis en liefde voor de Costa Blanca met u als potentiële koper en helpen u een goede keus te maken in de zoektocht naar een (vakantie)woning, verhuur object of stabiele belegging. Met onze kantoren gelegen in Guardamar (Spanje) en Erp (Nederland) werken we met een team van enthousiaste professionals om kwalitatieve Mediterraanse woningen te creëren voor klanten van uit de hele wereld.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Activa Investment

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden