Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Alpendreams

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Alpendreams
Dürnberg 25
5721 Piesendorf
Österreich
+4369910658625
http://www.alpendreams.eu
Standnummer - 7118

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 8
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm GMBH
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2006

Medewerkers

Valentijn J.P. Hubers

Adviseur & Marketing

Bertil A.M. Wouda

Adviseur

Fleur Kortenoever

Adviseur Grebenzen Lodges

Angelique Piquer

Advies & ondersteuning

Sylvia Schneider

Backoffice

Robert P. Hubers

Eigenaar

Over Alpendreams

Alpendreams is in 2006 opgericht vanuit een passie voor Oostenrijk. Vanaf dag één staat daarbij persoonlijk contact met de klant centraal. Door onze jarenlange ervaring, met inmiddels bijna 1000 verkooptransacties, kennen wij de Oostenrijkse markt voor vakantiewoningen als geen ander. Bij ons vindt u chalets, appartementen en penthouses op de mooiste locaties in Oostenrijk. Liefst vier van onze acht collega's wonen permanent in Oostenrijk. Onze dienstverlening ter plaatse ontzorgt en brengt in bijna alle gevallen geen extra kosten met zich mee. Tot slot zijn wij als enige aanbieder in Oostenrijk Mondi Approved: een grote extra zekerheid voor u! Naast ons aanbod in Oostenrijk bieden wij sinds 2021 onder het label 'Villa Kroatië' ook luxe vakantievilla's in Kroatië aan.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Alpendreams

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden