Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Arcabo Mobiele Bungalows

Arcabo Mobiele Bungalows
Rollecate 45
7711GG Nieuwleusen
Nederland
+31 529 488 900
http://www.arcabo.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Chris Brandsema

Sales

Rob Schell

Sales

Ronald Visser

Directie

Over Arcabo Mobiele Bungalows

Met een groot team vakspecialisten bouwt ARCABO ruim vijfentwintig jaar aan de vakantiedroom van particulieren en de ondernemersdromen van camping- en vakantieparkeigenaren in heel Europa. Wij ontwerpen en produceren ruime en kwalitatief hoogwaardige chalets in een nauwkeurig afgemeten productieproces. Voor elk budget bieden wij een passend chalet en u wordt van begin tot eind, van interieurontwerp tot eindrealisatie, optimaal begeleid.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Arcabo Mobiele Bungalows

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden