Azull

1 - 3 oktober 2021 Jaarbeurs Utrecht

Azull
CC Las Sabinas 23 - Apartado 74
30389 La Manga Club Resort
Spanje
+32 3 385 37 36
http://www.azull.be
Standnummer - 107

Aanwezig op beurs:

1 - 3 oktober 2021 Jaarbeurs Utrecht
8 - 10 oktober 2021 Flanders Expo Gent
29 - 30 januari 2022 Mecc Maastricht
11 - 13 februari 2022 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 17
Ondernemingsnummer / KVK: ESB30828016
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2009

Medewerkers

Marleen

zaakvoerder

Johan

zaakvoerder

Mark

Sales Director

Nancy

Accountmanager

Myriam

Marketing

Astrid

Accountmanager

Kim

Accountmanager

Over Azull

Azull is een expert in de begeleiding van mensen op zoek naar een woning in zuidoost Spanje en de eilanden. Je kan bij ons terecht met elke mogelijke vraag rond de aankoop en financiering van een woning in Spanje. Maar ook over waar je best koopt, waar er nog koopjes te doen zijn en hoe het zit met de verhuur. En we focussen niet alleen op woningen maar ook op de omgeving waarin je terecht komt. We zijn expert in elke Costa. Hoe dat kan? Onze mensen begeleiden je aan hun eigen Costa. Zij wonen en werker er al jaren en brengen je naar verborgen pareltjes die bij je passen. Azull is gestart als een familiebedrijf en uitgegroeid tot een team van 17 medewerkers.Je vindt ons in onze kantoren in België en Spanje. En het belangrijkste: Je koopt bij ons veilig en met een goed gevoel. Kom zeker eens langs. De koffie en cava staan voor je klaar.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Azull

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden