Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

B&D France

B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081LB Elburg
Nederland
+31 525 684 488
http://www.bdfrance.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2010
Totaal aantal beursdeelnames 24
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1995

Medewerkers

drs. Ger Dekker

Directeur

drs. Léon Dorgelo

Adviseur

Bé Dekker

Adviseur

Feng Dekker

trainee

Over B&D France

Al bijna 30 jaar begeleidt B&D France Nederlandse en Belgische kopers naar een veilige en betrouwbare aankoop van een huis in Frankrijk. Met een kantoor in Nederland en een groot netwerk van zo’n 20 partnermakelaarskantoren in Midden- en Zuid-Frankrijk is B&D France de verbindende schakel tussen koper, verkoper en lokale partnermakelaars. Het woningaanbod richt zich op het zuiden van Frankrijk: Provence / Var / Vaucluse / Côte d’Azur en zuidwest Frankrijk: Dordogne / Lot / Gers / Lot-et-Garonne / Tarn-et-Garonne. De woningen zijn persoonlijk door ons bezocht en geïnspecteerd.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod B&D France

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden