Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Belvilla

Belvilla
Flurstrasse 55
8048 Zürich
Zwitserland
+31 88 202 1212
https://www.belvilla.nl/mijn-vakantiehuis-verhuren/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1980

Medewerkers

Over Belvilla

Belvilla is al meer dan 40 jaar dé specialist in online en full-service verhuur van vakantiehuizen. We beheren en promoten 40.000+ unieke vakantiehuizen in 21 Europese landen. Op het gebied van full-service verhuuroplossingen voor vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en een van de grootste spelers in Europa. Verhuurt u via Belvilla, dan staat uw huis ook de website van meer dan 2.000 andere (bekende) aanbieders van vakanties en reizen. Zo weten miljoenen vakantiegangers onze huizen steeds weer te vinden. En in veel landen bieden we ook nog eens professionele schoonmaak-, linnen- en check-in services. Kortom: Belvilla regelt vrijwel alles rondom de verhuur van uw vakantiehuis. Dat is dus pas echt full-service!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Belvilla

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden