Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Blue Med Invest S.L.

Blue Med Invest S.L.
Avda Tierno Galvan s/n
30868 Puerto de Mazarrón - Murcia
Spanje
+34 968 59 56 84
https://bluemedinvest.com/nl/start

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over Blue Med Invest S.L.

BINNEN ONS TEAM SPREKEN WIJ ENGELS, DUITS, NEDERLANDS, FRANS, ZWEEDS EN NATUURLIJK SPAANS, DANKZIJ DIT FEIT ZIJN WE IN STAAT OM ONZE DIENSTEN IN DE TAAL VAN UW VOORKEUR TE GARANDEREN. ONS TEAM IS GESPECIALISEERD IN VERSCHILLENDE VERKOOP STIJLEN WAARONDER: VERKOOP VANUIT BANKBESLAG, WEDERVERKOOP, NIEUWBOUW. UITERAARD ZIJN WIJ VOLLEDIG OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWE ONTWIKKELINGEN BINNEN DE BANKEN EN ALLE FINANCIËLE EN JURIDISCHE ASPECTEN MET BETREKKING TOT DE AANKOOP VAN EEN HUIS IN SPANJE. DAARNAAST WERKEN WE SAMEN MET EEN AANTAL VAN DE MEEST GERENOMEERDE JURIDISCHE EN FINANCIËLE BEDRIJVEN IN ONZE REGIO ZO KAN BLUEMEDINVEST ALLE KLANTEN GARANDEREN VAN ALLE JUISTE ADVIEZEN OP JURIDISCHE EN FINANCIEEL GEBIED. IN DE AFGELOPEN 18 MAANDEN IS SPANJE TOTAAL OMGEDRAAID EN ZOALS IN VERSCHILLENDE KRANTEN WAARONDER NRC BLIJKT DAT SPANJE DE SNELST GROEIENDE ECONOMIE IN EUROPA IS, MET DE COSTA CALIDA (MURCIA) IN HET BIJZONDER. WE ZIJN NU BLIJ TE KUNNEN MELDEN DAT DE MARKT ERG GROEIT SINDS 2007. DE COSTA CALIDA IS ONGETWIJFELD EEN VAN DE MEEST AANTREKKELIJKE PLAATSEN OM TE INVESTEREN IN VASTGOED EN VOORAL MET DE PRIJZEN DIE WIJ IN STAAT ZIJN TE VERKRIJGEN VIA ONZE SAMENWERKING MET DE SPAANSE BANKEN. IN HET AFGELOPEN JAAR HEBBEN WE MEER DAN 200 INTERNATIONALE KLANTEN KUNNEN HELPEN IN HET SLAGEN VAN HET VINDEN VAN HUN IDEALE WONING. ONZE AGENTEN ZIJN GEDIPLOMEERDE PROFESSIONALS DIE GESPECIALISEERD ZIJN IN HET ZOEKEN, EVALUEREN EN ONDERHANDELEN VAN DE AANKOOP VAN VASTGOED TEN BEHOEVE VAN DE KOPER, EN IN DE VOORBEREIDING OM UW HUIS OF VASTGOEDBELEGGINGEN TE VERKOPEN EN OM UW VERKOOPPRIJS TE MAXIMALISEREN.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Blue Med Invest S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden