Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

BNC Group DOO

BNC Group DOO
Dejan Vojvoda 7
6000 Ohrid
Macedonie
+31 (0) 622500648
http://www.bncgroup.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Simone Machtel

Adviseur

Marisca Boers-Nieuweboer

Adviseur

Over BNC Group DOO

Macedonië is een land met schone lucht, geuren, kleuren en klanken. Het land heeft een historie van vierduizend jaar beschaving. Alexander de Grote was een Macedoniër. Hij veroverde destijds de gehele beschaafde wereld, tot India aan toe. Macedonië telt twee miljoen inwoners. Het is lid van de verenigde naties sinds 1993. Sinds 17 december 2005 is Macedonië kandidaat-lidstaat van de EU. In 2006 is Macedonië kandidaat-lid geworden van de NAVO. Ohrid kent het toerisme vanaf de zeventiger jaren met 50.000 bezoekende Nederlanders per jaar. Vanwege de culturele erfgoederen vallen de stad, het meer en de omgeving onder bescherming van UNESCO. Macedonië heeft u prachtige landschap en diverse natuurparken . Maar ook de hoofdstad Skopje is zeker het bezoeken waard. Het leven is er prachtig en puur. Meer aan de rand van het meer leuke vissersdorpen en eeuwenoude steden.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod BNC Group DOO

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden