Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

MEGENS Real Estate

MEGENS Real Estate
Villas y Golf 42-2, Guadalmina Alta
29670 Marbella
Spanje
+34 686 93 18 76
https://www.megens.es

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2005

Medewerkers

Eduard Megens

Directie

Over MEGENS Real Estate

Megens Real Estate is een internationale makelaar gevestigd aan de Costa del Sol, Spanje. Overweegt u om een (tweede) huis te kopen voor vakantie, (semi) permanente woning, als een investering of voor uw eigen plezier? Maak dan gratis gebruik onze ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in Zuid Spanje. Een villa, appartement of penthouse kopen lijkt gemakkelijk. Maar om precies dat ene speciale huis te vinden en dit voor de laagste prijs te kopen, daarmee helpen we u graag. Als lokale makelaaz zijn we actief in de regio´s Marbella, Estepona, Benahavis, Mijas Costa, Benalmádena, Fuengirola en Casares. Wilt u hier een huis (ver)kopen, dan wij zijn úw makelaar. Lees meer over uw kopen of verkopen van een huis in Spanje of neem direct contact met ons op.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod MEGENS Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden