Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Buytenplaets Rhenen

Buytenplaets Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 229-231
3911MJ Rhenen
Nederland
+31 317 612 384
https://www.buytenplaetsrhenen.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 30222246
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Jurjen Van Dijk

Adviseur

Sanjay Gangaram Panday

Marketing & Sales

Over Buytenplaets Rhenen

Middenin Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug, gebeurt iets bijzonders. Hier bouwen we 31 unieke Buytenverblijven. Jouw kans om eigenaar te worden van één van deze bijzondere Buytenverblijven, start hier. Bekijk de plannen, de verschillende woningtypes en meld je bij ons aan als je graag meer wilt weten over dit unieke project. Architect Hayke Zweede ontwierp de Buytenverblijven. Al meer dan 20 jaar is Hayke specialist in het ontwerpen van recreatiewoningen. Daardoor weet hij als geen ander een uniek project te schetsen dat op een bijzondere manier past in de tradities van de plaatselijke geschiedenis. Zo ook de aanpak van Hayke voor Buytenplaets Rhenen: "De zandachtige gronden in Rhenen en omgeving waren van oudsher geschikt voor het telen van tabaksplanten. De kenmerkende tabaksschuren vind je veel in de regio. Opvallend daaraan zijn de zwarte houten geveldelen, de zadeldaken en de rode dakpannen. Deze kenmerken vind je dan ook terug in de Buytenverblijven. De unieke bruine tinten van het metselwerk zijn een referentie naar de zandgroeve van Kwintelooijen." Het historische stadje Rhenen, in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, de Grebbeberg en het authentieke landgoed Remmerstein: het zijn stuk voor stuk parels in het decor van Buytenplaets Rhenen. Voor ieder wat wils: bruisende activiteiten, rustgevende natuur of een rijke historie. Daarnaast smelten in Rhenen drie toeristische regio's samen: De Utrechtse Heuvelrug, De Betuwe én De Veluwe liggen binnen handbereik. Ook ben je in een mum van tijd in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Buytenplaets Rhenen wordt gerealiseerd in het verlengde van Landgoed Remmerstein. Hier voert de ongekende charme van een familielandgoed je mee in een bijzonder rijke geschiedenis. Niet in de laatste plaats een geschiedenis met héél veel respect voor de bosrijke setting van het landgoed. De prachtige wens van eigenaresse Louise Amalia van Hoytema om "het bos te voelen als een warme groene shawl" is bij de ontwikkeling van Buytenplaets Rhenen dan ook volop gerespecteerd.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Buytenplaets Rhenen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden