Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Dormio Investments B.V.

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Dormio Investments B.V.
Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 7
6828 BP Arnhem
Nederland
+31 26 353 7700
https://www.dormioinvestments.nl
Standnummer - 322+326

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers Meer dan 300
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2016
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2001

Medewerkers

Ramon Casparie

Marketing & Communicatie Manager

Over Dormio Investments B.V.

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve en duurzame vakantiewoningen in het luxe segment en vormt al meer dan 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed. Bent u op zoek naar een investering in hoogwaardig recreatief vastgoed in het binnen- en buitenland? Het aanbod van Dormio Investments bestaat uit luxe vakantiewoningen, appartementen en chalets op verschillende toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod tijdens de Second Home Beurs of bezoek onze website dormioinvestments.nl.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Dormio Investments B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden