Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Sundream Properties

Sundream Properties
calle Rojales, 11 - BENIMAR COMMERCIAL SPACE (Local 14)
03178 Benijófar
Spanje
+34 685 67 98 87
http://www.sundreamproperties.com

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: +34 966170850
Bedrijfsvorm Commanditaire vennootschap (cv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Over Sundream Properties

Welkom bij sundream properties Ons bedrijf is eigendom van een groep mensen met meer dan 15 jaar ervaring in de aankoop, verkoop en bouw van woningen aan de Costa Blanca. Wij brengen kopers en verkopers samen waar professionaliteit en ervaring gecombineerd gaan en geven de beste service beschikbaar in de regio. Wij bieden u de perfecte keuze voor service en garanderen u tevredenheid, een doel dat anderen trachten te bereiken. Uw wensen zijn onze eerste prioriteit, of u nu een eigendom aan zee, vlakbij het strand, met uitzicht op zee wilt, of op het platteland met zwembad, wij bieden u alle opties. Nieuwbouw of wederverkoop woningen, wij zoeken en vinden deze, in het budget dat bij u past. Advies, hypotheken, naverkoop, vertrouwen! Wij, hier bij sundream properties geven u alle opties; wij kennen onze markt en we doen altijd de grootste inspanning om u toe te voegen aan onze lijst van tevreden klanten.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Sundream Properties

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden