Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

DroomHuisSpanje

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

DroomHuisSpanje
Avenida Principe de Asturias 92
30858 el Pareton, Murcia
Spanje
+34 653 12 06 33
http://droomhuisspanje.nl
Standnummer - 400

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK: ES Y1342513V
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Jelco Oosterhof

Algemeen directeur

Nynke Betten

Sales & after Sales

Bennie Witte

Sales agent

Marianna Reitsma

Kantoor Nederland

Over DroomHuisSpanje

DroomHuisSpanje is een bloeiend familie bedrijf die voor iedereen klaar staat. Vanaf het ogenblik dat er beslist wordt om een huis te kopen tot op het moment dat de sleutels ontvangen worden en er van het huis genoten kan worden, zijn wij volledig verantwoordelijk voor een goed verloop van het gehele proces. Ook in de maanden na de overdracht staan wij altijd klaar om onze klanten te begeleiden met allerlei vragen. Wij zullen uitleggen welke stappen moeten worden gezet, en helpen met de documenten die er nodig zijn om in Spanje een huis te kunnen kopen, bijvoorbeeld een identificatienummer (NIE) voor buitenlanders. Wij zullen iedereen begeleiden naar de notaris & advocaat (gestor) en in het gehele proces is dat in de eigen taal. Dit is wel zo prettig. Prettig als er even terug gevallen kan worden voor van alles en nog wat. Voor de aankoop van een woning in Spanje is dat zeker belangrijk. Maar ook de jaren erna heeft een ieder daar profijt van. Als zaken niet duidelijk zijn moet er ergens een plek zijn om terecht te kunnen bij een vast aanspreekpunt. Wij zijn dat, de deur staat voor iedereen altijd open. Wij zijn gevestigd in de Costa Calida en bieden hier en in de Costa Blanca zuid woningen aan.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod DroomHuisSpanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden