Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Elxis Greek Real Estate Services

Elxis Greek Real Estate Services
Maliebaan 24
3581Cp Utrecht
Nederland
+31 30 234 3333
http://www.elxis.com

Aanwezig op beurs:

14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
20 - 21 Januari 2024 Mecc Maastricht
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Giorgos Gavriilidis

Directie

Vangelis Nastos

Directie

Dion Gavriilidis

Over Elxis Greek Real Estate Services

Vanuit ons kantoor aan de Maliebaan in Utrecht begeleiden we sinds 1991 onze klanten bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Griekenland. Elxis is al jaren de grootste aanbieder van Grieks onroerend goed in Nederland en België.Onze unieke aanpak omvat zowel bemiddeling en volledige begeleiding bij de aankoop van een huis in Griekenland, als de gehele juridische afhandeling van uw aankoop. Daarnaast kunt u bij Elxis terecht voor nagenoeg alle zaken die betrekking hebben op Grieks onroerend goed. Ons woningaanbod omvat onroerend goed in geheel Griekenland, o.a. op Kreta, Peloponnesos, Pilion, Lefkas, Corfu, de Cycladen, Thassos, Kos, Samos, Rhodos en vele andere Griekse eilanden en regio’s. Het huisaanbod kan elk budget bedienen, van laaggeprijsde vakantiewoningen en dorpshuizen tot exclusieve vakantievilla’s of luxe beach front huizen aan het strand.Ons multidisciplinaire team bestaat uit advocaten (zowel in Nederland als in Griekenland), beëdigd vertalers, een aantal geselecteerde notarissen en een breed netwerk van makelaars, civiel-ingenieurs, architecten en locale medewerkers. Wij kennen Griekenland als geen ander! Specialist in beeld Bij Second Home plaatsen we graag onze exposanten in de kijker. Lees het volledige interview met deze exposant in de rubriek "specialist in beeld"

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Elxis Greek Real Estate Services

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden