Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Elxis Greek Real Estate Services

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Elxis Greek Real Estate Services
Maliebaan 24
3581Cp Utrecht
Nederland
+31 30 234 3333
http://www.elxis.com
Standnummer - 7242

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 15
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 1995
Totaal aantal beursdeelnames 71
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1991

Medewerkers

Giorgos Gavriilidis

Directie

Vangelis Nastos

Directie

Dion Gavriilidis

Over Elxis Greek Real Estate Services

Elxis is een toonaangevende aanbieder van vastgoed- en juridische diensten in Griekenland. Met kantoren in Thessaloniki, Kreta en Utrecht (Nederland), hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het beheren van de aan- en verkoop van woningen, variërend van comfortabele vakantiehuizen in traditionele Griekse dorpen tot luxe strandvilla's en appartementen. Elxis biedt advies en begeleiding op de tweede huizenmarkt in Griekenland met een team van hooggekwalificeerde professionals uit meer dan vijf landen. We geloven in het opbouwen van sterke banden met onze klanten - banden die de tand des tijds doorstaan. De bedrijfsnaam Elxis is afgeleid van het Oudgrieks, wat aantrekkingskracht betekent. Wij bieden nieuwe en bestaande huizen aan die aan alle budgetten voldoen in Kreta, de Peloponnesos, Corfu, Lefkas en zowat elke andere plaats die u zich kunt indenken in Griekenland. In wat een moeilijke en ingewikkelde markt kan zijn om een huis te verwerven, maakt Elxis het kopen van een huis op het platteland eenvoudig door transparantie centraal te stellen in wat zij doet. Naast een 7-koppig intern team van juristen beschikt Elxis over een verkoopsteam met moedertaalsprekers Nederlands, Engels en Duits om alle vragen in uw taal te beantwoorden. Bakstenen en mortel zijn belangrijk, maar Elxis begrijpt dat vertrouwen en betrouwbaar juridisch advies noodzakelijke componenten zijn om de fundamenten van een droomhuis te leggen. Dit is wat wij bieden, maar geloof ons niet op ons woord, kijk wat onze klanten zijn over ons zeggen. Specialist in beeld Bij Second Home plaatsen we graag onze exposanten in de kijker. Lees het volledige interview met deze exposant in de rubriek "specialist in beeld" Elxis is vanaf het begin (1995) aanwezig op de Second Home Beurzen, in zowel België als Nederland. Inmiddels hebben wij al minimaal 70 edities deelgenomen!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Elxis Greek Real Estate Services

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden