Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Turkije Advies Sepers

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Turkije Advies Sepers
Notaris LP vd Blinkaan 20
3232ek Brielle
Nederland
+31 181 411 020
http://www.esmare-turkey.com
Standnummer - 7531

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2001

Medewerkers

Darja Rijsterborgh ev Sepers

Nella Adriaanse

Sevdat Otkun

Peter Oushoorn

Kete Kalkman

Tom Hengel

Over Turkije Advies Sepers

Esmare Turkey is sinds 2001 Turkije-makelaar.WIj hebben nieuwbouw en bestaande bouw in onze portfolio. Esmeralda Sepers, eigenaresse van Turkije is Turkologe en gespecialiseerd in Turks recht: veilig kopen in Turkije staat voorop. Wij helpen je bij de verkoop, aankoop, begeleiding bij de (ver-) bouw en verhuur. Wij bieden woningen aan langs de kust van Alanya tot aan Izmir en sinds 2015 is ook Istanbul onderdeel van onze portfolio. In 2005 hebben wij vanuit ons kantoor in Brielle (Nederland) onze vestiging in Side (Turkije) geopend om ook aldaar een vast aanspreekpunt lokaal te bieden. Niet alleen onze internationale klanten, maar ook lokale kopers en aanbieders komen regelmatig even binnen voor een gesprek en een kop Nederlandse koffie. Zeker bij verbouwingen, verhuur en verkopen aan lokale mensen is ons kantoor Side een belangrijke spil. Wij staan voor een veilige aankoop met een juridische waarborg, duidelijkheid en vlotte aanpak samen met ons lokale en landelijke netwerk. De eigenaresse drs. Esmeralda Sepers is afgestudeerd Turkologe en heeft ook rechten gestudeerd in Leiden en Rotterdam. De beheersing van de Turkse taal is voor al onze klanten een geruststelling. Cultuurbarrières worden geminimaliseerd. Met oprecht enthousiasme en degelijke kennis van de onroerend goed markt in Turkije staan wij ook jou graag ter zijde. Naast de makelaarsactiviteiten wordt ook regelmatig een beroep gedaan op onze adviespraktijk met betrekking tot erfrecht in Turkije, vergunningen en (ver)bouwbegeleiding. Regelmatig zijn wij in Nederland op de beurzen. Ontmoet ons in Turkije of bij jou in de buurt om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Een persoonlijk onderhoud werkt altijd het beste! Wij schudden je graag de hand.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Turkije Advies Sepers

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden