Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Exclusive Immo Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

Exclusive Immo Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

8380 Hévíz Jókai Mór Utca 16
Hongarije
+36 70 556 4041
http://www.invest-home.net

Aanwezig op beurs:

28 - 29 januari 2023 Mecc Maastricht
4 - 5 maart 2023 Flanders Expo Gent
17 - 19 maart 2023 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Patrick Strzebonski

Adviseur

Over Exclusive Immo Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

Kies niet voor een avontuur. Maak U droom waar via een betrouwbare partner. Waar begint een droom van een tweede of permanent verblijf in het buitenland? Voor velen zijn deze dromen bedrog, maar er zijn reeds talloze Beneluxburgers waarvoor deze droom werkelijkheid geworden is. Velen hebben goed naar hun gevoel geluisterd en hebben geen half leven getwijfeld om hun droom te realiseren. Daarinboven is de HUF, de Hongaarse munt de afgelopen maanden gevoelig gestegen ten op zichte van de Euro, waardoor het nu het ideale moment is om in vastgoed te investeren. Opbrengsten van U gespaard geld hoeft U in België of Nederland niet te verwachten. Onze inflatie(waardevermindering van U geld) is op dit mement hoger dan de intresten die U krijgt op U spaarboekje. U geld word op dit moment minder waard als U het op U spaarboekje laat staan. Dit is de droevige realiteit. Sinds 2001 zijn wij voor velen een bevoorrechte partner inzake immobiliënadvies. Wij zijn woonachtig in Hongarije(Balatonmeer) en onze moedertaal is Nederlands. Kwaliteit en vertrouwen zijn onze sleutelbegrippen inzake bemiddeling. Wij begeleiden de aankoop van Uw droom vanaf het prille begin bij het eerste contact tot de overhandiging van de sleutels. Vele valkuilen van onbetrouwbare makelaars zullen U bespaard blijven. Niet alleen het bezit van een tweede woning neemt toe, maar ook het gebruik. Daar zijn twee redenen voor: men heeft vaker de behoefte om er even tussenuit te zijn en wij willen een aanvaardbaar rendement voor het zuur verdient spaargeld. De bankcrisis heeft ons aangetoond wat er met U spaargeld gebeurt en deze banken zullen U de komende jaren niet overladen met interessante intrestvoeten. Dus het rendement van de woning wordt ook steeds belangrijker. Uit onderzoek van het (NRIT) Nederlands Research Instituut voor Recreatie en Toerisme klopt de bewering "Tweede woning alleen voor rijken" niet! Het tweedewoningbezit komt in alle inkomensklassen voor. Zo'n 15% van de bezitters van een tweede woning heeft een modaal inkomen, waarvan 11% van hen een woning heeft in het buitenland. Tweedewoningbezitters komen uit alle lagen van de bevolking, worden steeds jonger en hebben steeds vaker een gezin met opgroeiende kinderen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Exclusive Immo Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden