Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Invest Home Hungary

Invest Home Hungary
Szölö Utca
8314 Vonyarcvashegy
Hongarije
+36 705564041
http://www.invest-home.net

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1998

Medewerkers

Patrick Strzebonski

Eigenaar/Beheerder

Sam Strzebonski

Sales Manager

Di Quinzio Lidia

Verhuur adviseur

Over Invest Home Hungary

Kies niet voor een avontuur. Maak U droom waar via een betrouwbare partner. Dit is belangrijk als je in een land komt waar gebruiken en de taal soms een struikelblok kunnen zijn. Waar begint een droom van een tweede of permanent verblijf in het buitenland? Vele Beneluxburgers hebben reeds deze stap gezet. Velen hebben goed naar hun gevoel geluisterd en hebben geen half leven getwijfeld om hun droom te realiseren. Hongarije is misschien niet het eerste land waaraan men aan zou denken, maar het toch reeds van 2004 lid van de Europese Unie. Hongarije heeft wel nog een eigen munt, namelijk de Forint. Daarinboven is de HUF, de Hongaarse munt de afgelopen maanden gevoelig gestegen ten op zichte van de Euro, waardoor het nu het ideale moment is om in vastgoed te investeren. Opbrengsten van U gespaard geld hoeft U in België of Nederland niet te verwachten. Onze inflatie(waardevermindering van U geld) is op dit moment torenhoog. U geld verdampt nog sneller dan de sneeuw in de zon! Dit is de droevige realiteit. Hongarije is in Europa een buitenbeentje, maar daarom is het een verademing voor velen, die nog waarde hechten aan traditionele normen. Jammer genoeg zijn deze normen in vele Europese landen niet meer terug te vinden en zullen ze ook niet meer terugkeren. Velen in Europa kunnen zich niet meer identificeren met de verstikkende maatschappelijke normen en de steeds groeiende onverschilligheid tussen de bevolkingsgroepen. Velen zijn op zoek naar rust. De Balatonregio heeft veel te bieden wat in vele Europese gebieden verloren is gegaan... Sinds 2001 zijn wij voor velen een bevoorrechte partner inzake immobiliënadvies. Wij zijn woonachtig in Hongarije(Balatonmeer) en onze moedertaal is Nederlands. Kwaliteit en vertrouwen zijn onze sleutelbegrippen inzake bemiddeling. Wij begeleiden de aankoop van Uw droom vanaf het prille begin bij het eerste contact tot de overhandiging van de sleutels. Vele valkuilen van onbetrouwbare tussenpersonen zullen U bespaard blijven. Niet alleen het bezit van een tweede woning neemt toe, maar ook het gebruik. Daar zijn twee redenen voor: men heeft vaker de behoefte om er even tussenuit te zijn en wij willen een aanvaardbaar rendement voor het zuur verdient spaargeld. Vastgoedinvesteringen houden stand, of het nu gaat tijdens de bankencrisis in 2008, de coronacrisis of een militaire crisis. Dus het rendement van de woning wordt ook steeds belangrijker. Uit onderzoek van het (NRIT) Nederlands Research Instituut voor Recreatie en Toerisme klopt de bewering "Tweede woning alleen voor rijken" niet! Het tweedewoningbezit komt in alle inkomensklassen voor. Zo'n 15% van de bezitters van een tweede woning heeft een modaal inkomen, waarvan 11% van hen een woning heeft in het buitenland. Tweedewoningbezitters komen uit alle lagen van de bevolking, worden steeds jonger en hebben steeds vaker een gezin met opgroeiende kinderen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Invest Home Hungary

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden