Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Grekodom Development

Grekodom Development
14th km of Thessaloniki - Michaniona "Macedonia" Airport junction
57001 Thessaloniki
Griekenland
+30 2310 591 431
https://www.grekodom.com

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 120
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm LTD.
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2006

Medewerkers

ELENI MAVRIDOU

Senior Supervisor

KONSTANTINOS PETRIDIS

CEO

GEORGIOS LEONIDIS

Advisor to the Vice President

Over Grekodom Development

Grekodom : Uw full service vastgoed partner Wij zijn er voor U voor al uw wensen en vragen aangaande de Griekse vastgoedmarkt. Aankoop/verkoop-bemiddeling, vastgoedbeheer, aanneming etc. U staat er niet alleen voor Grekodom is uw betrouwbare partner met ruim 13 jaar ervaring. Het Grekodom team van ervaren makelaars, vastgoedconsultants, advocaten, architecten, (civiele) ingenieurs, ontwerpers, accountants staan te uwer beschikking. U wordt in alle gewenste aspecten begeleid en gezamenlijk bereiken we de afgesproken doelen. U profiteert van onze lange ervaring en deskundigheid, wij spreken uw taal. En met 35.000 objecten voor verkoop/verhuur is er altijd wel iets van uw gading. Vestigingen in Thessaloniki, Athene, Chalkidiki, Katerini, Corfu en Kreta, en vertegenwoordigingen in Cyprus, Rusland, Oekraïne, Frankrijk, Servië, Polen, Georgië, Armenië, en de Verenigde Arabische Emiraten zorgen voor een groot bereik.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Grekodom Development

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden