Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Vossen Casas

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Vossen Casas
Schuttevaerweg 98
3044Bb Rotterdam
Nederland
+31 6 22417405
http://www.vossencasas.com
Standnummer - 337

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Peter Vos

Directie

Henk Vos

Directie

Over Vossen Casas

Twee Vossen, tweelingbroers die elkaar goed begrijpen en gedurende hun carrière als ondernemer een sterke passie ontwikkelden voor kwaliteit en klantgerichtheid, bundelden hun krachten. Henk heeft 15 jaar een huis in Denia. Hij maakte er vele excursies in het prachtige gebied tussen Valencia en Alicante, het zo genaamde Costa Blanca Noord. Enthousiast vertelde hij hierover aan geïnteresseerde vrienden en bekenden. Zijn interesse in de huizenmarkt en de manier waarop dit georganiseerd is in Spanje zorgde er al snel voor dat veel mensen gebruik maakte van zijn kennis en advies. Het idee om hier professioneel vorm aan te geven was een logische stap naar makelaardij “Vossencasas”. Peter woont in Nederland en heeft altijd gewerkt als als consultant, trainer en coach in de wereld van kwaliteits- en verandermanagement. Twee gebieden die belangrijk blijken te zijn voor mensen die overwegen een huis te kopen in Spanje. Tijdens zijn vele trips naar Denia heeft hij het gebied leren kennen en is er net zo enthousiast over als zijn broer! Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en u te kunnen begeleiden bij de zoektocht naar het juiste huis tegen de juiste prijs op de juiste plaats!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Vossen Casas

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden