Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

DM Invest Spaans Vastgoed

DM Invest Spaans Vastgoed
Vlieghavenlaan 138A
3140 Keerbergen
Belgie
+32 473 17 45 29
http://www.dminvest.eu

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: BE0892151164
Bedrijfsvorm BVBA
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Dieter Mattelin

Zaakvoerder

Eva Follet

Zaakvoerder

Over DM Invest Spaans Vastgoed

Spaans vastgoed specialist in Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol met kantoren zowel in België als in Spanje. Onze aanpak: + Betrouwbaar advies op basis van onze kennis van de lokale markt en zijn regels en voorschriften. + Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en brengen die nauwkeurig in kaart. + Geen spervuur van e-mails met eigenschappen waarin u niet bent geïnteresseerd + Geen opdringerige verkopers vóór, tijdens of na bezichtigingen. Geen "hard sell", verkooppraatjes, etc. + Kwaliteit boven kwantiteit met de beste voorstellen op basis van uw criteria + Een samenwerking op basis van vertrouwen, respect en integriteit.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod DM Invest Spaans Vastgoed

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden