Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Ilse Jodts legal and taxes SL

Ilse Jodts legal and taxes SL
Avenida Playas del Duque, Edificio Córdoba Loc. D1-L2
29660 Marbella
Spanje
+34 952 766 150
http://www.ilsejodts.eu/nl/pagina/1/home.html

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Ilse Jodts

Zaakvoerder

Nathalie Bourdiaudhy

Over Ilse Jodts legal and taxes SL

Ilse Jodts Legal and Taxes is een juridisch en fiscaal adviesbureau dat dienstverlening biedt aan residenten en niet-residenten in Spanje. Ons kantoor beschikt over een toegewijd team van multidisciplinaire juristen, belastingadviseurs en economen, die zich gezamenlijk bezighouden met grensoverschrijdende zaken. We staan bekend voor onze no-nonsense en down-to-earth aanpak van de zaken. Uiteraard willen wij dat U Uw Spaanse droom verwezenlijkt, maar tegelijk vestigen wij Uw aandacht op specifieke zaken die uiterst belangrijk zijn in Spanje, om te vermijden dat Uw droom zich in een nachtmerrie zou converteren. ​ De relatie met onze klanten dragen wij hoog in het vaandel. Wij bieden U een transparante, persoonlijke service en begeleiden U bij alle juridische procedures tijdens de aankoop/verkoop van een onroerend goed. Elke vastgoedtransactie is uniek voor ons, net zoals dat voor u ook het geval is. Wij helpen U met uw vermogensplanning, het oprichten van een Spaanse vennootschap, de aangifte van belastingen, en ook met de fiscale vertegenwoordiging en verwerking van uw Spaanse bedrijfsboekhouding in verband met uw vastgoed in Spanje. ​ Een ander praktijkgebied van ons kantoor gaat over nalatenschappen en testamenten. Wij ruimen alle misverstanden hieromtrent uit de weg en zorgen er voor dat de nalatenschap van Uw vastgoed in alle sereniteit kan worden afgehandeld. ​

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Ilse Jodts legal and taxes SL

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden