Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Immo Lippens Pieter

Immo Lippens Pieter
Leopold II Laan 27
8670 Oostduinkerke
Belgie
+32475837404
http://www.immo-lippens.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: BE0674919862
Bedrijfsvorm BVBA
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Pieter Lippens

Zaakvoerder

Leen Dehaemers

zaakvoerder

Wim slosse

verkoper

Jose Lippens

verkoper

Over Immo Lippens Pieter

Het vastgoed kantoor Immo Lippens uit Oostduinkerke is gespecialiseerd in de verkoop in Spanje, wij hebben ook een kantoor ter plaatse in San Pedro del Pinatar zodat wij alles goed kunnen opvolgen. Ondanks dat de vraag naar een tweede verblijf in Zuid Spanje zeer groot is komt dat de prijzen zeer gunstig zijn zowel voor de Belgische spaarder als voor de investeerder. Door onze goede relatie met de verschillende bouwheren in de Costa Blanca hebben wij een enorm groot aanbod aan nieuwbouw projecten in verschillende prijsklassen. Ook in het domein van herverkoop hebben wij tal van mooie aanbiedingen. Door ons enorm aanbod behoren we tot de grootste spelers op de Spaanse markt. Eén van de enorme pluspunten voor de Belgische kopers is dat er zowel in Spanje als in België een volledig Nederlandstalig team aanwezig is. Het kantoor in Spanje wordt dan ook geleid door onze Belgische verkoper Wim. Voor potentiële kopers wordt er een persoonlijke professionele begeleiding georganiseerd van A tot Z in het Nederlands. Daarbij wordt alles zorgvuldig opgevolgd door een gespecialiseerd advocaten kantoor met dienst na verkoop.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Immo Lippens Pieter

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden