Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Intermed Snc

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

Intermed Snc
Via Montevecchio N. 56
61032 Fano
Italie
+39 3486908862
http://www.intermedcasali.it
Standnummer - 531

Aanwezig op beurs:

3 - 4 juni Antwerp Expo Antwerpen
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Giovanna Giardini

Owner

Jeannette Koudenburg

Owner

Over Intermed Snc

Net zoals de vruchten van het Marchigiaanse landschap! Passie, correctheid, nauwgezetheid, beschikbaarheid en het constant actualiseren van de voortgang bij de aankoop van een huis, vormen de basisingrediënten, waarmee wij een grote klantentevredenheid scoren. Het kopen van een boerenhoeve of een landhuis is volstrekt iets anders dan het kopen van een nieuwbouw appartement. Dat betreft bijvoorbeeld het recht op eerste aankoop van de omliggende landbouwers volgens de wet 817/71 of de grote verschillen tussen gemeentes betreffende de stedelijke normen en bestemmingsplannen. Onbekendheid met deze materie maakt van de droom om een landhuis in de «campagna» te kopen tot een nachtmerrie. Wat is de kracht van het team van Intermed?? Op en top specialisatie in alle specifieke aspecten betreffende de aan- en verkoop, evenals restauratie van bestaand onroerend goed in de «campagna», teneinde de klant optimale zekerheid te geven over de realisatie van zijn of haar wensen. Dit betreffen vooral: informatie over de fiscale aspecten bij de aankoop. www.secondhome.nl/vermogensrendementsheffing-ontwijken-investeer-vakantiewoning informatie over en bemiddeling bij hypothecaire zaken. offertes voor bijkomende kosten bij aan en/of verkoop. offertes voor en bemiddeling bij een eventuele restauratie met inschakeling van een externe bouwkundige (geometra) en uitvoerders met een bewezen betrouwbaarheid. taxatierapporten over de staat van het onroerend goed voor en/of na het uit te voeren werk. controleren van bestaande documenten respectievelijk het verkrijgen van eventueel noodzakelijke documentatie. alle hulp bij het overschrijven of aanvragen van aansluitingen van de diverse nutsbedrijven. een contactpersoon van Nederlandse afkomst, die tevens Italiaans, Engels en Duits spreekt. Die u stap voor stap volgt en bijstaat, vanaf de eerste bezichtiging van het onroerend goed tot en met de uiteindelijke aankoop. Die bovendien in staat is het verschil in lokale gewoontes en gebruiken uit te leggen. Kortom die dankzij ervaring en betrouwbaarheid voor u alle twijfels en onzekerheden uit de weg zal ruimen en u de zekerheid kan geven uw droom daadwerkelijk te realiseren.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Intermed Snc

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden