Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

La Dolce Casa B.V.

La Dolce Casa B.V.
Hoge Park 29
2923Vn Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland
+31 6 53839968
http://www.ladolcecasa.nl

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 70299153
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2014

Medewerkers

Frits Hemerik

Directie

Antonella Ghiani

Directie

Over La Dolce Casa B.V.

ONAFHANKELIJKE AANKOOPBEGELEIDING Wilt u een huis in Italie kopen om zo uw lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan? Bekruipt u een gevoel van onzekerheid over de beste aanpak en bent u bang voor onverwachte valkuilen? Dat is nergens voor nodig. Maak gebruik van onze jarenlange, veelzijdige expertise als onafhankelijk aankoopbegeleider! La Dolce Casa begeleidt u van begin tot eind, of alleen met een aantal spreekwoordelijke bouwstenen. Meestal kost het u zelfs niets extra’s! Aankoopplezier zonder kopzorgen maar met een glimlach.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod La Dolce Casa B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden