Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Mahersol Viviendas S.L.

Mahersol Viviendas S.L.
Calle Paseo Vistalegre 3
3181 Torrevieja
Spanje
+34 965 71 74 47
http://www.grupomahersol.es

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Braulio López Espinar

Adviseur

Over Mahersol Viviendas S.L.

VERLIEFD OP SPANJE... Mahersol is het resultaat van onze bewondering en liefde voor ons land. We kennen de charme en de magie van Spanje en trachten deze sinds 1966 te delen met alle personen die net zoals ons behoefte hebben aan het zonlicht, de zeebries, de gastronomie en de gezonde levensstijl van de Middellandse Zeekust. Onze voornaamste activiteitengebieden zijn de Middellandse Zeekust (Costa Blanca noord, Costa Blanca zuid, Costa Cálida en Costa de Almería) en de hoofdstad van Spanje, Madrid. Dit zijn geografische streken met een enorme sociale, culturele, natuurlijke en ecologische rijkdom waar we sinds 1966 woningen bouwen. PROFESSIONALS MET EEN ROEPING We zijn echter veel meer dan een bouwbedrijf en een vastgoedmakelaar. Onze roeping op het gebied van een allesomvattende dienstverlening, onze wijze van beheer en vooral ons enthousiasme en motivatie blijven ons ertoe aanzetten te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten: gaande van juridische en wettelijke diensten tot sport- en gezondheidsdiensten, over dienstverlening op het gebied van landbouw en hernieuwbare energie. De bedrijfscultuur en –filosofie van Mahersol bieden talrijke voordelen die ons van de rest onderscheiden: onze roeping op het gebied van een allesomvattende dienstverlening, een persoonlijke en individuele omgang, inspanning en toewijding, een eigen beheersysteem en nog iets fundamenteels: de verrijkende menselijke waarden die alle personen van het professionele team van Mahersol kenmerken. #HOMES FOR LIFE Op die manier is het onze bedoeling de Spaanse identiteit uit te voeren naar de rest van de wereld, in het bijzonder naar Europa, zodat onze klanten van de kwaliteitswoningen die we bouwen een gezellig huis kunnen maken om van een aangenaam leven te genieten. Het doel hierachter is steeds van uw dromen werkelijkheid te maken en een handelsrelatie om te zetten in een duurzame vriendschap. Dit zijn slechts enkele van de redenen die ervoor hebben gezorgd dat Mahersol in 2016 haar 50-jarige bestaan kan vieren. We genieten nog steeds van het volste vertrouwen van al onze klanten, voornamelijk dankzij een geconsolideerde staat van dienst dankzij de gezamenlijke en gecoördineerde inspanning van onze afdelingen bouw, product, klantendienst, kwaliteit, verkoop, nieuwe technologieën en communicatie en administratie, maar ook dankzij onze talrijke partners en leveranciers die hun steentje bijdragen en ons helpen een referentie te blijven bij het creëren van #HomesForLife. Deze hashtag herbergt de essentie van de afgelopen vijftig levensjaren, die we graag met u delen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Mahersol Viviendas S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden