Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Masa International

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Masa International
Kersenberg 3
4708KD Roosendaal
Nederland
+34 966 92 34 44
http://www.masainternational.nl
Standnummer -

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 18
Ondernemingsnummer / KVK: 20107508
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1981

Medewerkers

Antoon Roks

Gerard Hooghiemstra

Else Rietman

Noa Baron

Angelique Overmars

Sandra Fontein

Freek Fontein

Arjan Pluijmer

Miranda Hartman

Henry ter Tanje

Marleen Comhair

Cedric van den Bosch

Over Masa International

MASA begeleidt al jarenlang, op een persoonlijke wijze, relaties bij de aankoop van een Spaanse woning én om (nog meer) van het leven te genieten met een MASA-woning in Spanje. Indien U kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, de laagste prijsgarantie bij nieuwbouw en ervaring sinds 1981, is MASA een logische keuze. Juist in deze periode is het goed om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod van bestaande- of nieuwbouwwoningen, gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in uw eigen taal, de basis vormen voor een succesvolle aankoop. MASA heeft ondertussen meer dan 38.000 tevreden kopers, welke hun huis in Spanje in samenspraak en onder begeleiding in hun moedertaal hebben gekocht. Wij zijn onafhankelijk, kennen de ins- en outs van de projecten en ontwikkelaars en bieden u een groot aanbod nieuwe en bestaande woningen. Voor meer informatie vraagt u de gratis brochure aan via BE 033042661 of NL 0165 59 99 93 c.q. info@masa.nl of maak een vrijblijvende afspraak! MASA Belgie: Pelikaanstraat 3 te Centraal Station Antwerpen MASA Nederland Kersenberg 3 te 4708KD Roosendaal

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Masa International

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden