Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Manny Mi Casa Familie S.L.

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Manny Mi Casa Familie S.L.
Calle Jupiter 2
03170 Rojales
Spanje
+34 966 71 22 30
http://www.mannymicasa.com
Standnummer - 7251

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Naamloze vennootschap (nv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1989

Medewerkers

Manny Niessen

Directeur

Bennie Niessen

Sales

Irving Cabruja

Sales

Hans van Dongen

Sales

Cindy van Dongen

sales

Paul de Laere

Sales

Over Manny Mi Casa Familie S.L.

Manny Mi Casa Familie is een familiebedrijf al 30 jaar actief in de onroerend goed- en bouwsector in Spanje. Onze makelaardij is gevestigd in Rojales, Urbanisatie Pueblo Lucero aan de Calle Jupiter 2, 03170 Rojales, Spanje. Tussen 1990 en 2000 groeiden onze activiteiten uit tot de groep van bedrijven die vandaag nog steeds actief is. Meer dan 4000 tevreden klanten hebben wij onze diensten aangeboden en velen daarvan hebben vandaag de dag nog steeds contact met ons. Eén van onze motto’s is "Onze klanten worden onze vrienden" en dat maken wij concreet waar met ons sterke after-sales management. Wij werken met een team van betrokken mensen met uitgebreide ervaring in de verschillende sectoren en wij staan u graag bij zodat u zorgeloos uw wensen kunt realiseren in Spanje en wellicht uw droomhuis vindt bij ons! Tevens kunt u bij ons ook een bezichtigingsreis boeken en verblijven in ons eigen Hotel Costa Blanca Resort. Tijdens uw verblijf kunt u enkele woningen van ons bezichtigen en kunnen we u de omgeving laten zien! Voor meer informatie of verblijf in ons eigen hotel/resort neem gerust contact met ons op! ***** Email: micasafamilie@gmail.com Tel: 0034966712230 www.mannymicasa.com www.hotelcostablancaresort.com

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Manny Mi Casa Familie S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden