Micazu

Micazu
Oude Middenweg 17
2491 AC 's-Gravenhage
Nederland
Standnummer - 516

Neem contact op:

Toon website
Aantal werknemers 8
Ondernemingsnummer / KVK: 34295121
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2010
Totaal aantal beursdeelnames 21
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2010

Medewerkers

Jens van den Broek

Algemeen directeur

Barry Veninga

Operationeel manager

Tristan Albersen

Sales representative

Frederike Groot Wassink

Content & Communicatie

Nicole van Geloven

Helpdesk

Hang Pham

Finance & Quality

Marja Hogenkamp

Helpdesk

Over Micazu

Micazu is de grootste marktplaats voor particuliere vakantiehuizen. Op Micazu kun je kiezen uit ruim 9.000 vakantiehuizen in meer dan 60 landen. Je boekt het vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar. Daardoor weet je allebei precies waar je aan toe bent. En omdat je rechtstreeks bij de verhuurder boekt, is dat vaak een stuk voordeliger. Micazu is in 2010 gestart doordat we zagen dat Nederlandse eigenaren van een vakantiehuis tot die tijd erg in de greep van de toenmalige (traditionele-) verhuurpartijen zaten. Wij wilden dit openbreken en de eigenaar van een vakantiehuis meer vrijheid en controle geven over de verhuur van zijn eigen vakantiehuis. Want wie kan er nu beter zijn eigen huis beschrijven dan de eigenaar zelf? De eigenaar weet ook te beschrijven waar de leukste bezienswaardigheden en restaurants zijn en bij vragen kun je met hem/haar direct contact opnemen. De Nederlandse eigenaren op Micazu maken zelf hun eigen advertentie aan. Zij plaatsen hun mooiste foto’s en video’s, schrijven de teksten en bepalen zelf de huurprijzen, wisseldagen en geven een persoonlijke beschrijving van hun huis en de omgeving. Ook geven ze kort weer wie zij zelf zijn en waarom zij het betreffende huis ooit gekocht hebben. Alles met als doel om jou de perfecte vakantie te laten vieren. En dat nog eens tegen een voordeliger tarief dan bij andere verhuurplatformen doordat wij geen service fee of boekingskosten aan je in rekening brengen: onze service kost je helemaal niets. De enige aan wie je betaalt is de eigenaar van het vakantiehuis.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Micazu

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden