Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

2HB

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

2HB
Grotestraat 83 / 23
3600 Genk
Belgie
+32 483 402 431
http://www.2hb.immo
Standnummer - 7544

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: BE0707381408
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Luc Notermans

Managing director

Over 2HB

2HB is een online platform over tweede verblijven in België met aandacht voor projecten, panden, specialisten en heel veel content. Meer 2HB is er met Househunting, Hebbertjes, 2HB gaat vreemd, NICHE en De Gazet. Ondernemer Luc Notermans heeft meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van tweede woningen in België en vond dat er een gemis was op de markt om deze niche-sector de aandacht te geven die het verdient. Bovendien geeft zijn jarenlange ervaring in diverse dienstensectoren een belangrijke aanvulling om de “second home markt” op een professionele en waardige manier te vertegenwoordigen in België.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden