Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Menaggio

Lombardije, Italië

€ 550.000

Woonoppervlakte 93m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Het appartementencomplex wordt momenteel in de afwerking voltooid en heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan. De appartementen hebben allemaal een eigen buitenruimte (tuin of balkon-terras), een garage, parkeerplaats en kelders. Er is een groot mooi zwembad met een groot solarium en een jacuzzi ter beschikking voor gezamenlijk gebruik.Alle units hebben grote en lichte kamers, uitstekende interieurafwerking inclusief airconditioning en vloerverwarming en worden compleet geleverd met keuken en badkamers inclusief badmeubels, spiegel en douchecabine.Appartement A2 ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar met een lift, het heeft een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de woonkamer komt men op het grote overdekte terras van circa 39 m2.
Bij het appartement zit een  indoor-garage, parkeerplaats  en kelder inbegrepen in de prijs.Airconditioning, lift, dubbele beglazing, zonnepanelen, zwembad, gepantserde deur, jacuzzi, video-intercom.Ideaal als vakantiewoning of als investering om te verhuren!Beschikbaarheid van twee-kamer - drie-kamer - vier-kamer -appartementen en een vrijstaand huis. Neem voor meer info contact op! 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID236853

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 550.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Menaggio

Land Italië

Regio Lombardije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning