NOVASOL Vakantiehuizen

13 - 15 maart 2020 Jaarbeurs Utrecht

NOVASOL Vakantiehuizen
Postbus 1379
5004 BJ Tilburg
Nederland
Standnummer - 504

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers 500+
Ondernemingsnummer / KVK: 17086151
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1968

Medewerkers

Over NOVASOL Vakantiehuizen

Uw vakantiehuis succesvol verhuren? NOVASOL Vakantiehuizen heeft meer dan 50 jaar ervaring met de verhuur van vakantiehuizen. Samen realiseren we zoveel mogelijk boekingen en zorgen we voor de beste voorwaarden om uw vakantiehuis te verhuren. Ontdek de voordelen van het verhuren van uw vakantiehuis via NOVASOL op de Second Home Beurs. U bent van harte welkom bij stand 504 of bij het seminar van Product Manager Ronald van Beers. NOVASOL verzorgt de exclusieve verhuur van ruim 50.000 vakantiehuizen in geheel Europa. Binnen de Benelux werken wij samen met ca. 1.500 tevreden huiseigenaren, parkbeheerders en sleutelpersonen. Door een groot gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen kan NOVASOL aan de vraag en wensen van vele consumenten, zowel uit binnen- als buitenland voldoen. Dankzij onze 19 buitenlandse vestigingen en internationale marketingactiviteiten bereiken wij jaarlijks onze omvangrijke doelgroepen in heel Europa. Al 3 jaar op rij ontvangen we de Reisgraag Award in de categorie Vakantiehuizen!

Aanwezig op beurs:

13 - 15 maart 2020 Jaarbeurs Utrecht
2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
16 - 17 mei 2020 Antwerp Expo Antwerpen
10 - 11 oktober Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod NOVASOL Vakantiehuizen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden