NOVASOL Vakantiehuizen

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht

NOVASOL Vakantiehuizen
Postbus 1379
5004 BJ Tilburg
Nederland
Standnummer - 504

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers 500+
Ondernemingsnummer / KVK: 17086151
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1968

Medewerkers

Ronald van Beers

Product Manager

Marijn Bekkers

Contract Manager

Axel Kloppers

Contract Manager

Eveline van Vlaardingen

Contract Manager

Frans Schoon

General Manager

Over NOVASOL Vakantiehuizen

Uw vakantiehuis succesvol verhuren? NOVASOL verzorgt de exclusieve verhuur van ruim 50.000 vakantiehuizen in 25 landen. Ontdek de voordelen van het verhuren van uw vakantiehuis via NOVASOL op de Second Home Beurs. U bent van harte welkom bij stand 504 of bij het seminar van Product Manager Ronald van Beers. Binnen de Benelux werken wij samen met ca. 1.500 tevreden huiseigenaren, beheerders, campings, jachthavens, recreatieparken en B&B’s. Door een groot gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen kan NOVASOL aan de vraag en wensen van vele consumenten, zowel uit binnen- als buitenland voldoen. Dankzij onze 19 buitenlandse vestigingen en internationale marketingactiviteiten bereiken wij jaarlijks onze omvangrijke doelgroepen in heel Europa, met een sterke focus op Duitsland. In de laatste jaren hebben we diverse Awards in ontvangst mogen nemen en daar zijn we enorm trots op. De Reisgraag Award voor de Beste Reisorganisatie in de categorie ‘Vakantiehuizen’ zelfs al voor de 4e maal op rij. Sinds 01 november 2019 zijn we bovendien erkend als RECRON TOP Adviseur en delen vanuit die hoedanigheid graag onze uitgebreide kennis en ervaring over de verhuur van recreatiewoningen.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod NOVASOL Vakantiehuizen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden