Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

NOVASOL Vakantiehuizen

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

NOVASOL Vakantiehuizen
Postbus 1379
5004 BJ Tilburg
Nederland
+31 13 467 7730
https://www.novasol.nl/vakantiehuis-verhuren
Standnummer - 622

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 500+
Ondernemingsnummer / KVK: 17086151
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1968

Medewerkers

Dominique Noël

Regional Manager Supply Benelux

Marijn Bekkers

Contract Manager

Alex van Genderen

Contract Manager

Nancy Wolfs

Contract Manager

Danique van den Nieuwelaar

Key Account Manager

Over NOVASOL Vakantiehuizen

Uw vakantiehuis succesvol verhuren? NOVASOL verzorgt de zorgeloze verhuur van ruim 43.000 vakantiehuizen in 22 landen. Ontdek de voordelen van het verhuren van uw vakantiehuis via NOVASOL op de Second Home Beurs. U bent van harte welkom bij stand 504 of bij het dagelijkse seminar. Binnen de Benelux werken wij samen met ca. 1.500 tevreden huiseigenaren, beheerders, campings, jachthavens, recreatieparken en B&B’s. Door een groot gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen kan NOVASOL aan de vraag en wensen van vele consumenten, zowel uit binnen- als buitenland voldoen. We zijn zeer sterk in gericht, eerlijk advies over het behalen van een maximale bezetting en verhuuropbrengst. We kijken dan ook niet enkel naar de vakantiewoning zoals deze reeds is, maar naar de volledige potentie. We maken daarbij inzichtelijk welke investeringen (klein tot groot) benodigd zijn en welk (extra) rendement hier tegenover kan staan. Ook recreatieparken weten ons steeds vaker te vinden om mee te denken over herontwikkeling, verhuuroptimalisatie, pricing e.d. Dankzij onze vele buitenlandse vestigingen en internationale marketingactiviteiten bereiken wij jaarlijks onze omvangrijke doelgroepen in heel Europa. Vooral ons enorme bereik in Duitsland wordt daarbij zeer gewaardeerd. Vakantiehuizen worden altijd door lokale collega’s gecontracteerd die de lokale verhuurmarkt zeer goed kennen. Of dat nu Spanje, Italië, Frankrijk, Denemarken of een van de vele andere landen in Europa betreft. In de laatste jaren hebben we diverse Awards in ontvangst mogen nemen en daar zijn we enorm trots op. De Reisgraag Award voor de Beste Reisorganisatie in de categorie ‘Vakantiehuizen’ zelfs al voor de 4e maal op rij. Sinds 01 november 2019 zijn we bovendien erkend als HISWA-RECRON TOP Supplier en delen vanuit die hoedanigheid graag onze uitgebreide kennis en ervaring over de verhuur van recreatiewoningen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod NOVASOL Vakantiehuizen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden