Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

P&G Invest S.L.

P&G Invest S.L.
Paraje Camara 316
3638 Salinas
Spanje
0034 966 84 08 36
http://www.villa-costablanca.be

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen
Jaar van oprichting

Medewerkers

Gerd Van Driessche

Adviseur

Over P&G Invest S.L.

De jarenlange ervaring in de beide regio's zorgt er voor dat wij perfect weten welke de beste oplossingen zijn. Op regelmatige basis volgen wij seminaries over de juridische en fiscale wetgeving, idem voor de financiële kennis en bouwtechnische ontwikkelingen. De begeleiding zowel in Vlaanderen als aan de Costa Blanca door dezelfde mensen is uniek! Wij spreken uw taal en natuurlijk Spaans. Wij werken aan de hoogste normen, o.a. met zonneboilers,ventilatie,hoog rendementsglas,Ytong,enz. Wij hebben heel goede contacten met Spaanse banken. Ook voor de keuze wanneer te werken via een Spaanse vennootschap of gesplitste aankoop in het kader van successieplanning kunnen wij u perfect informeren en begeleiden. Wij zijn verzekerd voor alle mogelijke risico's.(B.A. - diefstal,brand en vandalisme op de werf - tienjarige verzekering tegen bouwproblemen bij (een van) de grootste verzekeringsmaatschappij in de wereld) Villa-Costablanca.be is verankerd in een solide Vlaamse vastgoedgroep.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod P&G Invest S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden