Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Resort Vilacolum SL

Resort Vilacolum SL
C/ Torroella de Fluvià, s/n Centre Comercial, Local 2
17474 Vilacolum
Spanje
+49 561 35767
https://www.resortvilacolum.com/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2000

Medewerkers

Katharina Manolika

Adviseur

Wim Kuiper

Adviseur

Over Resort Vilacolum SL

In Vilacolum / Costa Brava bouwen we een bungalow / campingpark met gegarandeerd recreatief effect en een slimme investering op een prachtige locatie nabij een van de grootste natuurgebieden - Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà - en het kilometerslange zandstrand van Sant Pere Pescador. In samenwerking met Duitse ingenieurs ontstond hier meer dan 20 jaar geleden de vakantiebestemming "Vilacolum". Een compleet dorp met prachtige villa's en appartementen, een pretpark en groenzones, waarin zowel vaste bewoners als vakantiegangers uit vele Europese landen als de lokale bevolking zorgen voor een afwisselend leven. De volledige infrastructuur werd gebouwd volgens de modernste aspecten, inclusief elektriciteits- en watervoorziening, evenals een volledig biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie. De nieuwe feel-good bungalowcamping in Vilacolum aan de Costa Brava is het ideale aanspreekpunt voor kampeerders die op zoek zijn naar een permanente vaste parkeerplaats voor een chalet of caravan. Het park is geïntegreerd in het moderne dorp Vilacolum en biedt al vele vrijetijdsactiviteiten, naast de nabijheid van het strand en het grote natuurreservaat Aiguamolls de l’Empordà. De plaatsen Figueres en Empuriabrava zijn snel te bereiken. Onze volledig ingerichte chalets zijn een voordelig alternatief voor dure vakantiehuizen. Ondanks eigenbelang en verhuur is een goed rendement te verwachten. Ons servicekantoor is het hele jaar geopend en biedt een allround service.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Resort Vilacolum SL

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden