Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Westen Brothers Real Estate

Westen Brothers Real Estate
Rue Gioffredo 34
F-06000 Nice
Frankrijk
+33 608 715 517
http://www.provence-verte.be/index.php?lang=nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Johan Westen

Adviseur

Over Westen Brothers Real Estate

Welkom op de site van Westen Brothers Real Estate. Wij zijn aktief in Regio Zuid Frankrijk tussen de Italiaanse grens (Menton) en Aix-en-Provence. Niet alleen langs de kust maar ook tot 30 km landinwaarts. Een paar namen van plaatsen waar we veel komen: Nice, Antibes, Cannes, Fréjus, St. Raphaël, Les Issambres, St. Tropez, Cotignac, Lorgues, Flayosc, Fayence, Grasse, Vence. Dit zijn de zonnigste steden van Frankrijk. Met een team van 3 vakmensen die er ook wonen vinden wij uw droomhuis. Aan de hand van uw persoonlijke criteria bieden wij huizen aan uit ons bestand, en zoniet gaan we er naar op zoek. We kennen dit gebied als onze binnenzak. Het wordt 'maatwerk'. U ontvangt op voorhand een eerste selectie per e-mail. Is dit niet voldoende dan volgt enkele weken later een tweede selectie woningen.

Specialist in beeld

Bij Second Home plaatsen we graag onze exposanten in de kijker. Lees het volledige interview met deze exposant in de rubriek "specialist in beeld"

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Westen Brothers Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden