Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Succesparken Holding B.V.

Succesparken Holding B.V.
Postbus 157
7390AD Twello
Nederland
+31 571 291 731
http://www.succesparken.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Ron Kleiboer

Sales Manager

Over Succesparken Holding B.V.

De vakantiewoning voor eigen gebruik. U gaat de vakantiewoning voor u zelf gebruiken en gaat niet verhuren. U betaald de parkkosten e.d. en u kunt de woning 365 dagen per jaar voor u zelf gebruiken (geen permanente bewoning toegestaan). De vakantiewoning zelf gebruiken en verhuren. Steeds meer kopers kiezen ervoor om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens te laten verhuren. 1. Variabel Rendement. Uw woning verhuren met een variabel rendement. Op deze manier van verhuren kiest u voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U kiest zelf de periode dat u de woning wilt verhuren en wanneer u de woning voor uzelf gebruikt. De verhuurorganisatie zal er alles aan doen om de woning in de periodes dat u de woning niet gebruikt te verhuren. De verhuuropbrengsten van de woning en dus het rendement zijn afhankelijk hoeveel de woning is verhuurd. Bij deze vorm van investeren, heeft u vaste kosten en inkomsten uit de verhuur. Die bepalen uiteindelijk wat uw rendement is. 2. Vast rendement Uw woning verhuren met een vast rendement. Bij deze vorm van investeren heeft u voor een vastgestelde periode en percentage rendement. U weet precies wat uw rendement zal zijn zonder vast kosten gedurende de looptijd. Alleen de woz gelateerde kosten betaald u via de gemeente waar de recreatiewoning is gelegen. U heeft de mogelijkheid om 2 weken per jaar gebruik te maken van de vakantiewoning. De woning wordt turnkey opgeleverd en gaat dan ook direct in de verhuur.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Succesparken Holding B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden