Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiemakelaar

Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422Xn Uithoorn
Nederland
088 – 184 55 55
http://www.vakantiemakelaar.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 20
Ondernemingsnummer / KVK: 34284069
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Aad Rekelhof

Algemeen Manager

Timo Kas:

Verkoopadviseur

Christian van Winkoop

Verkoopadviseur

Over Vakantiemakelaar

Bij Vakantiemakelaar helpen we al sinds 2007 mensen aan hun ideale vakantiehuis. Die ervaring zorgt ervoor dat we de markt door-en-door kennen, zodat we geen dingen beloven die we niet waar kunnen maken. Vakantiemakelaar is van oorsprong een familiebedrijf. We werken met ons team van vaste mensen. We houden niet van rare fratsen of gouden bergen, wel van degelijk advies en prettige samenwerking. We hebben elk huis dat we verkopen met eigen ogen gezien, en alle mensen met wie we werken hebben we persoonlijk de hand geschud.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Vakantiemakelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden