Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Van Dam Estates S.L.

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Van Dam Estates S.L.
Avd. Romería de la Virgen del Carmen 127
30740 San Pedro del Pinatar
Spanje
+34 868 109 453
https://vandamestates.com
Standnummer - 500

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK: B-54980404
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2003

Medewerkers

Jolanda van Dam

Makelaar en Algemeen directeur

Drs. Remco van Drie

Financieel directeur

Janny Flierjans

Senior Sales Consultant

Gaston Goossens

Senior Sales Consultant

Klaasje van Seggelen

Senior Sales Consultant

Over Van Dam Estates S.L.

Denkt u erover een vakantiewoning te kopen of te huren in het zuiden van Spanje? Wilt u de zon op uw gezicht voelen en even helemaal tot rust komen, in de wetenschap dat uw huis in goede handen is? Dan is Van Dam Estates uw Nederlandstalige Spaanse makelaar! Wat heeft Van Dam Estates u te bieden: -Een schat aan ervaring Al sinds 2003 zijn we gespecialiseerd in onroerend goed aan de Spaanse Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Almeria. -Betrouwbare certificering We zijn gecertificeerd makelaar en aangesloten bij de branchevereniging GIPE, en lid van de internationale vastgoedfederatie FIABCI én geregistreerd als officieel toeristisch verhuurbedrijf bij het Ministerie van Toerisme van de Generalitat Valenciana (EGVT). -Allround kennis en actieve ondersteuning Behalve de aankoop verzorgen we ook de (ver)huur, het beheer en onderhoud van uw woning. -Een enorm netwerk op de Spaanse huizenmarkt We beschikken over een groot aanbod aan nieuwbouwwoningen, bestaand bezit (herverkopen) en kavels voor het particulier ontwikkelen van uw eigen droomvilla. -Een prettige, persoonlijke samenwerking Ons team investeert graag in een persoonlijk contact met u. In Nederland én in Spanje zijn we er voor u. Dat heeft ons in de loop der jaren een vriendelijke en betrouwbare reputatie opgeleverd. Bent u op zoek naar de gecertificeerde én prettige makelaar voor uw Spaanse droom? Wij begeleiden u als koper en huurder zorgvuldig en met heel veel plezier. Zullen we kennismaken?

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Van Dam Estates S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden