Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Verandi - Softub

Verandi - Softub
Amersfoortseweg 12
3941 EM Doorn
Nederland
+31 343 420 467
http://verandi.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Verandi - Softub

Met jarenlange ervaring en liefde voor het vak zijn wij graag uw Spa, Sauna en Terrasoverkapping specialist. In onze Verandi Store in Baarn en Doorn laten we u graag de voorbeelden zien van de producten die wij u kunnen leveren. Bij het plaatsen van een Spa, Sauna of Terrasoverkapping is het van groot belang dat u de juiste partij in de arm neemt. Het is immers een investering. Wij zijn u daarom graag van dienst. Wij werken met een gemotiveerd team van specialisten door heel Nederland. Iedereen wil tenslotte “Buiten gewoon genieten”! Bent u dus op zoek naar een vrijblijvend advies, dan bent u bij Verandi aan het juiste adres. Wij staan bovendien altijd open voor vragen of opmerkingen. U kunt daarvoor het online contactformulier invullen elders op deze site. Na ontvangst zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook bent u van harte welkom in onze winkels, voor een persoonlijk advies op maat. Team Verandi Nederland.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Verandi - Softub

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden