Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Villanova

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Villanova
C. Gerald Brenan 46 Aptdo. 162
29120 Alhaurin El Grande
Spanje
+34 600 29 37 95
http://www.villanovaspain.com
Standnummer - 6437

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Jan Willem Bruins

Adviseur

Over Villanova

Villa Nova Real Estate is al meer dan 15 jaar actief in Andalusië en de Costa del Sol. Vele klanten, kopers en verkopers afkomstig uit Nederland, Belgie en andere Europese landen hebben ons gevonden en met veel plezier met ons samengewerkt. Via onze professionele dienstverlening en kennis van de markt helpen wij u bij het vinden van uw appartement, villa of finca in Andalusië.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Villanova

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden