Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Ølsjølia Utvikling AS

Ølsjølia Utvikling AS
Steinsetbygdvegen 1826
2890 Etnedal
Noorwegen
+47 930 43 289
https://olsjolitoppen.no/nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen EN,DE

Over Ølsjølia Utvikling AS

Het gebied Ølsjølitoppen is ontwikkeld door Jarle en Ole Lunde. Wij beheren een gebied in Valdres en runnen, onder andere, Valdres’ berghotel. We hebben ervoor gekozen om dit boerderijveld opnieuw te ontwikkelen, omdat we geloven dat dit echt een juweeltje is in een schilderachtige omgeving. Dit gebied brengt heel veel vreugde en levenskwaliteit voor diegenen die een ontspannende locatie zoeken, waar ze het hele jaar kunnen genieten van buitenactiviteiten. We hebben een enorme voorliefde voor het gebied Valdres en Ølsjølitoppen. Ølsjølitoppen is een nieuw gebied met 146 percelen van meer dan 1000 meter in Etnedal in Valdres. Hier kunt u genieten van een ongerepte natuur met veel verschillende activiteiten in een gevarieerde bergomgeving. Het gebied is sneeuwzeker en biedt geweldige skimogelijkheden gedurende de winter. Het dichtsbijzijnde naburige gebied is Nationaal Park Langsua met uitgestrekte bossen, bergtoppen tot 1600 meter, rivieren en meren. In Langsua vind je veel wilde dieren zoals rendieren, gouden arenden en bergforel in alle rivieren. De rendieren grazen in het gebied rondom het Ølsjølitoppen gebied en zichtbaar vanuit de woningen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Ølsjølia Utvikling AS

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden