Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

The gardens apartments

Murcia, Spanje

€ 235.000 - € 265.000

The gardens apartments

  • Luxe moderne appartementen

  • 400 meter van zee

  • 5 minuten van de golfbaan en natuurpark

Bijzonder mooie en luxueuze 2 en 3 slaapkamer appartementen met riant zwembad. De appartementen liggen op enkele minuten lopen van het witte zandstrand van Mar de Cristal. Inbegrepen in de aankoopprijs krijgt u een parkeerplek en berging in de ondergrondse parkeergarage. De residentie The gardens apartments is gelegen in een prachtige gemeenschappelijke tuin met riant zwembad. Wat een luxe, dit wordt genieten!

Vanuit uw woning loopt u binnen enkele minuten naar het witte zandstrand van Mar de Cristal. Ook de jachthaven, de wandelboulevard met enkele restaurants, lokale winkels en supermarkten zijn op wandel- en fietsafstand. In het naastgelegen dorpje Los Belones vindt u een keur aan goede restaurants. Het authentieke dorpje Cabo de Palos, bekend om haar duikfaciliteiten en de vuurtoren en het gezellige en meer toeristische la Manga liggen op korte rijafstand. Het natuurpark Calblanque en de en de exclusieve golfclub la Manga Club liggen op vijf minuten rijden. Dit is luxe en comfort in optima forma!

Gegevens

Project ID240321

Prijs€ 235.000 - € 265.000

Aantal units 16

Woonoppervlakte 73 - 100m2

Verwachte oplevering 2023

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres C. Durero, 45

Postcode 30384

Plaats Islas Menores

Land Spanje

Regio Murcia

Aangeboden door:

Puurspanje SL

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project