Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Islas Menores

Murcia, Spanje

€ 235.000

Woonoppervlakte 73m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Bijzonder mooie en luxueuze 2 en 3 slaapkamer appartementen met riant zwembad. De appartementen liggen op enkele minuten lopen van het witte zandstrand van Mar de Cristal. Inbegrepen in de aankoopprijs krijgt u een parkeerplek en berging in de ondergrondse parkeergarage. De residentie The gardens apartments is gelegen in een prachtige gemeenschappelijke tuin met riant zwembad. Wat een luxe, dit wordt genieten!

Vanuit uw woning loopt u binnen enkele minuten naar het witte zandstrand van Mar de Cristal. Ook de jachthaven, de wandelboulevard met enkele restaurants, lokale winkels en supermarkten zijn op wandel- en fietsafstand. In het naastgelegen dorpje Los Belones vindt u een keur aan goede restaurants. Het authentieke dorpje Cabo de Palos, bekend om haar duikfaciliteiten en de vuurtoren en het gezellige en meer toeristische la Manga liggen op korte rijafstand. Het natuurpark Calblanque en de en de exclusieve golfclub la Manga Club liggen op vijf minuten rijden. Dit is luxe en comfort in optima forma!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID240321

Prijs€ 235.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres C. Durero, 45

Postcode 30384

Plaats Islas Menores

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Puurspanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning