Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Sojka Resort

Sojka Resort
Malatíny 104
032 15 Malatíny
Slowakije
+4219034805
https://sojkaisvanons.be/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Sojka Resort

Sojka is een vakantieresort in de mooiste regio van Slovakije: de Liptov regio. Het resort bestaat uit een hotelgedeelte, familie-appartementen, vakantiewoningen en camperplaatsen. Het hotel zelf is niet het soort hotel dat je zou verwachten. Het bestaat uit verschillende gebouwen in traditionele stijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin met restaurant, binnenzwembad en wellness. De vakantiewoningen zijn ruime houten chalets. Gebouwd op dezelfde manier als de houten woningen die een paar honderd jaar oud zijn in de ons omringende dorpjes. Je vindt alle verdere toeristische informatie op de site van Sojka resort.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Sojka Resort

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden